Innoventa Vakgebieden

Hidden Menu

Vakgebieden

Innoventa levert onder andere medische producten voor de spoedeisende geneeskunde voor diverse vakgebieden. Een aantal producten is primair ontwikkeld voor defensiegebruik waardoor rekening is gehouden met gewicht, volume en multifunctionaliteit.

Door de goede eigenschappen, kwaliteit en werking van deze producten hebben zij ook een toepassing gekregen in de civiele markt en maken diverse producten inmiddels onderdeel uit van de standaarduitrusting van hulpdiensten als het MMT en ambulancediensten, maar ontbreken ook niet op de eerste hulpafdeling van ziekenhuizen.

 

Naast een lijn van eerstehulpartikelen houdt Innoventa zich bezig met een andere medische discipline, namelijk apparatuur voor shockwave therapie. Deze apparatuur verhelpt klachten bij mens en dier en vergroot de mobiliteit en vermindert pijn. Shockwave therapie wordt gedaan door verschillende specialisten in ziekenhuizen, paramedici en dierenartsen.

 

Middels vakgebieden in het menu kan worden bekeken welke producten worden geleverd voor de diverse markten waarop Innoventa actief is.

 

 

 

Nieuws

Swiss DolorClast Academy - Cursus Shockwave Therapie 

 

Lees meer...

Product uitgelicht

Nieuwsbrief